Findatan toiminta alkaa vaiheittain ja etsimme toistuvasti riveihimme osaavia tekijöitä. Tällä hetkellä haussa olevat paikat löydät alta.


Erityisasiantuntija / tilastotieteilijä

Haemme tilastotieteilijää vakituiseen virkaan 1.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan uudessa, kansallisesti ja kansainvälisesti merkittävässä sosiaali- ja terveysalan tietovarantopalvelussa.

Tehtävässä mm.

  • kokoat, yhdistelet, pseudonymisoit ja anonymisoit lupapäätösten mukaisia aineistoja sekä tuotat niistä tilastotietoja
  • varmistat asiakkaiden tuottamien tulosten anonymiteetin
  • tuotat valmisaineistoja ja jatkossa myös mahdollisesti synteettisiä aineistoja
  • osallistut aineistonhallintaan ja tietotuotantoon liittyvien prosessien ja toimintojen rakentamiseen sekä IT-järjestelmien kehittämiseen.

Palvelutarjonnan laajentuessa tehtävät voivat painottua tilastoanalyysien suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä asiakkaiden neuvontaan tilastomenetelmien käytössä.

Odotamme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, johon sisältyy tilastotiedettä. Tehtävän hoitaminen edellyttää ohjelmointiosaamista sekä kokemusta erilaisten rekisteri- ja tutkimusaineistojen hallinnasta (data management).

Luemme eduksi ymmärryksen sote-tietojen toissijaiseen käyttöön, henkilötietojen käsittelyyn ja tietosuojaan liittyvästä lainsäädännöstä. Lisäksi tarvitaan sujuvaa englannin kielen ja tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.

Hakuaikaa jatkettu, lue lisää ja hae 30.10. klo 12 mennessä: https://www.valtiolle.fi/fi-FI/ilmoitus?id=33-357-2020