Findatan toiminta alkaa vaiheittain ja etsimme toistuvasti riveihimme osaavia tekijöitä. Tällä hetkellä haussa olevat paikat löydät alta.


Korkeakouluharjoittelija

Haemme korkeakouluharjoittelijaa aineistopalveluihin kolmeksi kuukaudeksi 1.6.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme monipuolisen harjoittelupaikan uudessa, kansallisesti ja kansainvälisesti merkittävässä sosiaali- ja terveysalan tietovarantopalvelussa.

Harjoittelussa mm. avustat hakemusten käsittelyssä ja niihin liittyvissä kehitystehtävissä. Sinulla on mahdollisuus tuottaa ohjatusti oma projekti hakemus- ja aineistonkäsittelyn kehittämiseksi. Harjoittelijan työn ohjaajana toimii aineistopalveluiden erityisasiantuntija Rosa Juuti.

Odotamme sinulta maisteriopintoja soveltuvalta tieteenalalta (esim. terveystiede, yhteiskuntatieteet). Tehtävän hoitaminen edellyttää ymmärrystä sosiaali- ja terveysalan rekisteriaineistoista ja sote-tietojen toissijaisesta käytöstä.

Eduksi luetaan tietämys henkilötietojen käsittelyyn ja tietosuojaan liittyvästä lainsäädännöstä sekä asiakkuuden hallintajärjestelmien (CRM) käytöstä. Tehtävässä tarvitaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä työotetta. Hakijan tulee olla opiskelija.

Tehtävä sijoittuu THL:n palkkausjärjestelmän vaativuusluokkaan 12, jossa tehtäväkohtainen palkka on 1620,79 euroa. Toivomme, että harjoittelija saa harjoittelutukea oppilaitoksesta.

Lue lisää ja hae 20.4.2021 klo 12 mennessä: https://www.valtiolle.fi/fi-FI/ilmoitus?id=33-201-2021